Fugle i min have
15891
post-template-default,single,single-post,postid-15891,single-format-gallery,bridge-core-3.1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.8.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Fugle i min have

Fugle i min have

Fugle i min have

Jeg elsker fugle – og har besøg af mange forskellige ved foderautomaten. Det er ikke altid jeg når at fange dem med kameraet – men nogen gange lykkes det 🙂

Billederne viser i rækkefølge: Blåmejser – og en ung blåmejse, der hænger i en enkelt fod i birketræet. En bogfinke, en dompap ungfugl og en voksen han. En gærdesmutte. En grønirisk der fodrer sin unge og en voksen grønirisk. En grønsisken, der puster sig op i kulden. En Musvit. En ringdue der ballancerer på foderautomaten ved at støtte med den ene vinge (de er meget opfindsomme, når det kommer til solsikkekerner!) En rødkælk, en spætmejse og til sidst et par stillidser, der deler foder med en grønsisken. Der er også et billede af den lille halsbåndmus, som lever i stensætningen af de solsikkekerner, som fuglene spilder…

Gennem årene har jeg noteret de forskellige fugle, jeg har set i haven:

Blåmejse

Bogfinke

Brun løvsanger

Dompap

Fuglekonge

Grønirisk

Grønsisken

Gærdesmutte

Halemejse

Havesanger

Husskade

Jernspurv

Kernebider

Kvækerfinke

Munk

Musvit

Ringdue

Rødkælk

Rødstjert

Råge

Skovsanger

Skovskade

Skovspurv

Solsort

Spætmejse

Stillids

Topmejse

 

Som illustrator er det meget inspirerende at følge livet i naturen – ikke bare ved foderautomaten, men også på mine gåture langs stranden, hvor de fleste fuglegæster er skarv, måge, svane… og en enkelt rødkælk, lærke eller vipstjert i ny og næ. Ind imellem bruger jeg mine fotos som forlæg til illustrationer 🙂

Marianne Jespersen
[email protected]
No Comments

Post A Comment